voorlichting kom in de benen in dalfsen succesvol verlopen

Ouderen van 65 jaar en ouder waren uitgenodigd om deel te nemen aan diverse (conditie)testen die door de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Dalfsen en Nieuwleusen werden uitgevoerd. Een aantal ouderen was aangenaam verrast over hun goede conditie en spierkracht. Andere, meer kwetsbare ouderen namen adviezen m.b.t. beter schoeisel, gebruik van een loophulp en tips om in betere conditie te komen ter harte.

Verder waren er een geriatrie-podoloog en pedicure van Innofeet aanwezig, geriatrie-pedicure Christien Lindeboom en een afvaardiging van Vegro en Landstede Welzijn.

Zo’n 55 ouderen hebben de weg gevonden naar het Pleijendal 91. Het was een gezellige ochtend waarbij praktische en nuttige adviezen zijn gegeven. De samenwerking met meerdere disciplines werd zeer gewaardeerd. De aanwezigen waren enthousiast over de aangeboden mogelijkheden om bijvoorbeeld een scootmobiel uit te proberen of een korte kennismakingsbehandeling te krijgen bij de geriatrie-pedicure en informatie te krijgen over valpreventie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.