Home / archiefcentraal / voorbeschouwing avereest ontvangt svv

voorbeschouwing avereest ontvangt svv

Avereest is de competitie redelijk tot matig gestart, na twee keer winnen, een keer verliezen en een gelijkspel staat het in de middenmoot van de ranglijst. Vorige week speelde VVA met 2-2 gelijk in een matige wedstrijd in Nieuw Weerdinge.

De tegenstander van aanstaande zaterdag, SVV ‘56, is een oude bekende van Avereest. In zowel de derde als de vierde klasse Oost hebben SVV en VVA menig maal de degens gekruist. Zaterdag treffen de teams elkaar voor het eerst in Noordelijk competitieverband.

Avereest heeft in de eerste wedstrijden laten zien veel kansen te kunnen creëren. Vorige week had VVA een offday. Het is aan Avereest om zaterdagmiddag weer de goede lijn op te pakken, om vervolgens bovenin de stand weer mee te doen.

De wedstrijd VV Avereest – SVV’56 begint om half drie op sportpark De Balk in Balkbrug.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.