volleybalvereniging flash presenteert jeugdteams in nieuwe wedstrijdkleding

Op deze avond werd de oude wedstrijdkleding overhandigd aan de stichting Kits for the World, deze stichting zorgt ervoor dat de kleding in het buitenland bij kinderen terecht komen die door armoede de middelen niet daarvoor hebben.

Na de officiële momenten werden de 10 mini-jeugdteams en de A-, B- en C-jeugdteams onder begeleiding van muziek en applaus van de grote groep aanwezigen de sporthal binnen gehaald. De jeugdleden kregen een clinic aangeboden door enkele dames en heren van de eerste en tweede teams en werden er teamfoto’s gemaakt. De ouders werden uitgenodigd voor een bijeenkomst en om onder het genot van een kopje koffie in het Flashpoint kennis te maken met de trainer en/of coach van het team.

Mede door de grote belangstelling en het enthousiasme van de jeugdleden, is het seizoen 2016-2017 succesvol van start gegaan voor Flash.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.