volleybaldames flash starten seizoen met zege

De eerste set begon de nieuwe trainer/coach Michael Schunselaar met Myrthe Schuurman, Manouk Schoemaker, Daniëlle Zieleman, Maaike van Dijk, Sabine van den Berg en Jennelien Reuvers. De vaste libero Irene Bijker was deze wedstrijd verhinderd, dus Annika Habing nam haar plek over. Er waren mooie rally’s die vooral gewonnen werden door Flash. De stand eindigde op het telbord dan ook met mooie cijfers: 25-11.

De tweede set bleven dezelfde mensen spelen. In deze set liep het qua stand steeds gelijk op. Door een paar gunstige beslissingen van de scheidsrechter aan het eind was Flash in het voordeel en sleepte ook deze set binnen met 25-20.

In de derde set zag het begin er nog wel goed uit. Daarna verslapte de serves van Flash in het algemeen waardoor Sudosa goed in haar spel kon komen. Ook in de rally’s liet Flash het even lopen. Bij 14-10 werd Myrthe gewisseld voor Eva Rosa Fieten  die hiermee haar debuut maakte voor Flash. De spanning liep de rest van de set door en bij 19-22 werd Myrthe weer terug gewisseld. De derde set ging helaas verloren met 21-25.

In de vierde set startte Flash zeer goed. Er lag weer veel meer druk op de serves en in de rally’s werd er goed afgewisseld tussen tactische en hard geslagen ballen waardoor Sudosa minder goed wist te reageren. Jennelien en Maaike scoorden nog een paar mooie driemeter ballen. Bij een stand van 17-12 leek de winst haast binnen, maar Flash moest nog wel even doorzetten. Op 22-15 mocht Manon van Blanken de rest van de set uitspelen op de plek van Sabine. De set werd gewonnen met 25-15.

Na de verslapping in de derde set, pakte Flash de draad weer goed op. De wedstrijd werd gewonnen met 3-1. De volgende wedstrijd spelen ze vrijdag 30 september direct weer tegen Sudosa in Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.