veel muziek en nog meer trekkers tuliefeest in hoonhorst is er klaar voor

Vrijdagavond staan de autotrek en oldtimertrek op het programma. Voor de kinderen een grote zandbak, springkussen en traptrekkers en voor de mensen die zich daar niet tot aangetrokken voelen hebben zij een hele dag gevuld met trekkertrek, tijdens de trekkertrek zijn er nog een aantal special acts waarvan de haren overeind gaan staan. mis het niet! 5 euro entree en tot 12 jaar gratis!

Het mooie weer geeft de organisatie nog weer extra werk om de baan in topconditie te krijgen voor een mooi dag trekkertrek. Gust, Harten 10 en Schot deur T’pleeraam hebben de organisatie laten weten er machtig veel zin aan te hebben en dat ze er een groter feest van gaan maken dan ze nooit te voren gedaan hebben.

Dus voor wie denkt: ‘Wat zal ik vrijdagavond en zaterdag de heledag gaan doen?’ Kom naar het feestterrein aan de ganzepanweg in Hoonhorst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.