vechtdalbreed houdt volop infobijeenkomsten in oktober

In de tweede helft van september start CIF, de partij die glasvezel wil aanleggen, met de vraagbundeling voor het buitengebied van Dalfsen. Daar komt nu ook het buitengebied van Nieuwleusen bij. De vraagbundeling houdt in dat minimaal 50% van de adressen in het buitengebied moet deelnemen, wil de aanleg van glasvezel ook daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden.

Ambassadeurs
In de afgelopen tijd hebben 50 ambassadeurs in het Lemelerveldse en Dalfser gebied de inwoners geïnformeerd over de mogelijkheden die het project Glasvezelbuitenaf van CIF biedt. In het buitengebied van Nieuwleusen gaat Nieuwleusen Synergie dat doen.

Voor de prijs van € 9,95 per maand en zonder enige aansluitkosten kan het buitengebied aangesloten worden. Daarbovenop komen nog de providerkosten. Voor 4% van de aansluitingen, de lastigste gevallen,  wordt een maatwerkoplossing aangeboden. Daar zullen wel extra kosten aan verbonden zijn.

Informatiebijeenkomsten
In oktober worden informatiebijeenkomsten georganiseerd door en voor het gehele gebied van VechtdalBreedband. De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn rond 21.30 uur afgelopen. De data zijn:

3 oktober – In Lemele bij Zaal Dijk

4 oktober – in Witharen in het Zalencentrum

5 oktober – in Nieuwleusen in de Deel

6 oktober – in Dalfsen in het Roode Hert

7 oktober – in Hoonhorst bij Kappers

VechtdalBreedband en de Gemeente Dalfsen, die alle voorbereidingen heeft gesteund, zijn blij dat op deze wijze het buitengebied en de industrieterreinen met een goed en scherp geprijsd aanbod middels glasvezel toekomstbestendig zullen worden. Uiteraard mits de bekende 50% deelname gehaald gaat worden, maar daar hebben partijen inmiddels veel vertrouwen in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.