vandaag volop sporttoernooien in gemeente dalfsen

In de Trefkoele+ in Dalfsen spelen vanmiddag zestien teams in de voorronde van het trefbaltoernooi voor basisschoolkinderen uit groep 5 en 6. Datzelfde gebeurt in de Sporthal de Schakel in Nieuwleusen. Daar doen twaalf teams mee.

In Nieuwleusen wordt daarnaast ook geturnd. Vijftien teams van basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 gaan daar met elkaar de strijd aan.

Finale trefbal
De teams die zich tijdens de voorronden van het trefbal plaatsen voor de finaledag zullen op woensdag 28 september tussen 14.00 en 16.00 uur uitmaken wie trefbalkampioen 2016 van de gemeente Dalfsen wordt. De locatie voor deze finaledag is sporthal Heidepark te Lemelerveld waarbij de planning is dat de prijsuitreiking door Wethouder Maurits von Martels zal worden verzorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.