Home / archiefcentraal / usv riant langs old forward

usv riant langs old forward

In de eerste helft startte de thuisploeg sterk en door een subliem afstandschot van uitblinker Niek Hamers kwam het in de 13e minuut op een 1-0 voorsprong. USV liet hierna de teugels teveel vieren en daardoor konden de gasten uit Wilheminaoord in de wedstrijd groeien. USV-doelman Martijn Scheper reageerde een aantal keren katachtig op schoten van routiniers Jacob Room en Alfo Flobbe van Old Forward maar moest in de 29e minuut, na een scrimmage in het strafschopgebied, uiteindelijk capituleren voor een schuiver van Henk Hornstra.

Toen Ron Meijerink in de 54e minuut, op aangeven van Rick Timmerman, de 2-1 kon binnentikken en Leon Kooiker twee minuten later met een daverende knal keeper Mark Bethlehem het nakijken gaf, kantelde de wedstrijd volledig. Bevrijdend spelend werd door USV de geboden ruimte optimaal benut en redelijk eenvoudig konden de blauwwitten door doelpunten van Timmerman, Meijerink en Kooiker uitlopen naar 6-1. De score had nog verder op kunnen lopen maar keeper Bethlehem van Old Forward liet het niet zover komen.

Zondag staat de wedstrijd Steenwijkerwold-USV op het programma. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Steenwijkerwold. Arbiter van dienst is de heer P. Kats.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.