Home / archiefcentraal / usv pakt eerste punten

usv pakt eerste punten

Door dit spel werd de verdediging van de blauwwitten enigszins ontregeld en kon aanvoerder Bart Popping in de 7e minuut de thuisploeg op voorsprong zetten. Gaandeweg de eerste helft kwam USV beter in de wedstrijd en creëerde het ook de nodige kansen. Ron Meijerink en Rick Timmerman vonden de prima keepende Bram van Brakel op hun weg. Ruststand 1-0.

Na de hervatting voerden de mannen van coach Theo van ‘t Zand de druk op. In vrije positie schoot Meijerink de bal nog in het zijnet maar in de 60e minuut trof Timmerman met een formidabel zondagsschot in de kruising wel doel(1-1).

Nog geen drie minuten later was het alweer raak. Vanaf de rand van het strafschopgebied zette Sander Schaeffer met een geplaatste schuiver de 1-2 op het scorebord. Doordat Wijster de bakens nu naarstig moest verzetten kregen de USV-aanvallers de nodige ruimte. Ron Meijerink (2x) en Leon Kooiker konden vrij voor doelman Van Brakel de trekker niet definitief overhalen en daarom bleef het tot en met de laatste minuut spannend.

Keeper Martijn Scheper tikte in de slotminuten op geweldige wijze nog een kopbal van Rene Dolfing over de lat. De eerste overwinning van het seizoen voor USV is binnen.

Zondag speelt USV om 14.00 uur thuis tegen Old Forward uit Wilhelminaoord.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.