Home / archiefcentraal / usv morst onnodig punten tegen veno

usv morst onnodig punten tegen veno

In de eerste helft was er voor USV geen vuiltje aan de lucht. De blauwwitten waren verreweg de bovenliggende partij en kwamen door een strakke schuiver van Rick Timmerman in de 22e minuut verdiend op voorsprong. Nog geen vijf minuten later kreeg Timmerman, op aangeven van Sander Schaeffer, een unieke mogelijkheid om de 2-0 binnen te koppen, maar de bal verdween naast het doel. Keeper Jos Bril van VENO onderscheidde zich hierna met een fabuleuze redding op een kopbal van Thijmen Stegeman.

Na de pauze leek er voor de thuisploeg niets aan de hand. Daar kwam verandering in toen aanvoerder Kay Huzen zich een drietal keren op bijzondere wijze manifesteerde. Een prachtig door hem genomen vrije trap belandde onbereikbaar voor doelman Bril op de lat van VENO maar daarna ging de routinier in de verdediging in de fout. Lars de Boer maakte daar in de 63e minuut dankbaar gebruik van en kon eenvoudig de 1-1 laten aantekenen. Toen Huzen niet veel later op gelijke wijze een inschattingsfout maakte bracht de doelpaal redding. In de slotminuten had Sander Schaeffer de winnende treffer voor USV op zijn schoen maar Jos Bril pareerde bekwaam. Het bleef dan ook bij 1-1.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen Wijster op het programma. Onder leiding van arbiter Hooijer wordt er op sportpark De Meer om 14.00 uur afgetrapt.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.