Home / archiefcentraal / tweede winst voor avereest

tweede winst voor avereest

Avereest heeft vanmiddag de zege van vorige week op bezoek bij SC Angelslo een passend vervolg weten te geven. Vorige week won het met 1-3 in Angelslo in vandaag moest SVBO eraan geloven. Op het eigen sportpark de Balk boekte Avereest dezelfde zege als vorige week en won het met 3-1.

Na drie wedstrijden en zes punten zit Avereest er goed bij momenteel in 4D en staat het momenteel op de vijfde plek op de ranglijst. Volgende week gaat Avereest op bezoek bij NWVV dat het seizoen wat minder is begonnen. NWVV haalde tot nu toe slechts een punt uit de eerste drie wedstrijden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.