Home / archiefcentraal / tribute aan radiohead door hovius in cafe calluna

tribute aan radiohead door hovius in cafe calluna

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht vier albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en Belgie. Hovius heeft een aantal Nederlandse radiohits geschreven (Subtle Movements, Heaven still cries, The day that I met you).

Eerder speelde Hovius met 16Down Radiohead in het Nederlandse ClubCircuit voor MarlBoro Flashbacks. Hovius en band brengt het Radiohead repertoire opnieuw weergaloos ten gehore. Zet je schrap in café Calluna aan Stouweweg 5 op 7 oktober om 21.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.