tegenvallend gelijkspel voor avereest

Avereest was de eerste drie competitiewedstrijden van het seizoen met zes punten goed doorgekomen. Het bevond zich daarmee, voor zoverre je daar al van kan spreken, voorafgaand aan vandaag in de subtop van 4D en ging vanmiddag op bezoek bij NWVV. De thuisploeg van vanmiddag had tot dusverre slechts één punt weten te sprokkelen en op papier leek het dus een mooie middag te kunnen gaan worden voor Avereest.

Die leek er voor de rust ook te gaan komen. Avereest leidde na 45 minuten in het duel doordat het al vroeg een voorsprong had genomen. Na tien minuten spelen kwamen de bezoekers uit Balkbrug namelijk al tot scoren, toen spits Erik Wencker het net vond: 1-0. Deze 1-0 bleek uiteindelijk ook de ruststand.

[tweetwidget type=”single” query=”779662973212233728″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Na de rust ging het in een ruim kwartier echter mis bij Avereest. In de 51e en 63e minuut moest het een tegentreffer van NWVV incasseren waarmee de drie punten voor Avereest ineens ver weg leken. De stand werd achter direct na de 2-1 weer gelijk getrokken door Avereest dankzij een eigen doelpunt van de thuisploeg in de 64e minuut: 2-2.

In het resterende half uur kon Avereest de wedstrijd echter niet meer na zich toetrekken. Ook NWVV scoorde niet meer in het restant van de wedstrijd waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een gelijkspel.

Hierdoor ziet Avereest de bovenste plekken voorlopig wat verder uit het zicht verdwijnen in 4D. Volgende week mag Avereest zich op het eigen Sportpark De Balk proberen de revancheren als SVV’56 uit Sibculo op bezoek komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.