sv nieuwleusen wint op de valreep

De thuisploeg zette Fit Boys vanaf de aftrap direct onder druk. Dit leidde in de 3e minuut tot de eerste kans van de wedstrijd, maar Lars Gruben schoot net naast. Nieuwleusen bleef domineren. Regelmatig was het jonge talent Tom Vasse op links zijn tegenstander te snel af. Hij stichtte hiermee veel gevaar in de aanval van de Nieuwleusenaren.

In de 19e minuut was er opnieuw een grote kans voor Gruben om de score te openen na een assist van Reinier Meijerink. Helaas was het scoren deze middag niet aan hem besteed. Ook de goede kansen die Reinier Meijerink en Ruben Brinkman kregen werden niet verzilverd.

Na een half uur spelen moest Erwin Goutbeek geblesseerd het veld verlaten na een grove overtreding van Rick Koops die hiervoor terecht de gele kaart kreeg. Uit één van die aanvallen wist Rick Koops te scoren. Zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Ruststand 0-0.

Na de hervatting waren er voor beide teams geen noemenswaardige kansen, totdat in de 61e minuut Vasse doorbrak en op de rand van de zestien werd gevloerd ten koste van een gele kaart. De toegekende vrij trap werd door Meijerink net over het doel geschoten.

De kansen voor Nieuwleusen stapelden zich op. Saake Malestein, Bas Evenboer, Justin Beentjes en Vasse wisten de geboden kansen niet te benutten. Nieuwleusen zette in blessuretijd alles op alles om de overwinning toch nog in de wacht te slepen. In de laatste minuut van de blessuretijd scoorde Vasse oog in oog met de keeper de verdiende treffer. Zaterdag speelt Nieuwleusen opnieuw thuis. Om 14.30 uur is S.C. Lutten de tegenstander.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.