Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen sterk uit de startblokken

sv nieuwleusen sterk uit de startblokken

Na een afwachtende start trok het team van David Leeuw het initiatief naar zich toe. Na een kwartier kreeg Lars Gruben een grote kans na een prachtige steekpass van Reinier Meijerink, maar de keeper redde bekwaam. Kort erna kreeg Borger een goede mogelijkheid, na een te zachte terugspeelbal, maar Timo Muller laat zich niet verrassen. Tien minuten voor rust is het Erwin Dijk die zijn schot ziet afketsen op een verdediger, waarna Bas Evenboer de bal in de hoek plaatst. De keeper weet zijn schot te pareren, de bal valt voor de voeten van Ruben Brinkman die via de onderkant lat voor de 0-1 ruststand zorgt.

Onmiddellijk na de hervatting heeft Nieuwleusen het vizier opnieuw op scherp. Ruben Brinkman neemt een halve hoekschop op de inkomende Erwin Dijk. Hij kapt en puntert de 0-2 in de kruising. Een minuut later is het Reinier Meijerink die op 25 meter afstand van het doel de bal in de kruising jaagt (0-3). Een beauty van een goal. Door slecht wegwerken van de bal door de Nieuwleusense verdediging scoort de thuisploeg tegen (1-3). Kort erna is het wederom Meijerink die fraai voor de 1-4 zorgt. De wedstrijd is gespeeld. Tom Vasse is inmiddels binnen de lijnen gekomen en na een mooie actie en steekpass, stelt hij Meijerink in staat om zijn derde treffer te scoren. Eindstand 1-5.

Zaterdag speelt Nieuwleusen om 14.30 uur thuis tegen DESZ uit Zwartsluis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.