Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen speelt gelijk tegen desz

sv nieuwleusen speelt gelijk tegen desz

In de eerste helft was het DESZ dat het betere van het spel had. Na enkele waarschuwingsschoten van  Danny Moorman, was het Dimitri Kamerling, die in de 18e minuut vanaf 25 meter raak schoot (0-1). Enkele minuten later was het Ruben Brinkman die glijdend redding bracht, na weer een gevaarlijke aanval van DESZ.

De oranjehemden konden daar in deze fase van de wedstrijd weinig tegenover stellen. Ruststand 0-1.

Na de hervatting een geheel ander spelbeeld. Nu waren het vloeiend lopende combinaties van de ploeg van David Leeuw. De ploeg deed er fysiek  een schepje bovenop. Af en toe werd er zelfs op het randje gespeeld.

Reinier Meijerink en de ingevallen Tom Vasse waren een plaag voor de verdediging van DESZ. In de 55ste minuut werd Erwin Dijk gevloerd binnen de zestien. Meijerink scoorde zijn vierde doelpunt in twee wedstrijden (1-1).

In het laatste half uur had Nieuwleusen de winst moeten pakken. Er werden veel kansen gecreëerd, maar helaas ontbrak het aan de afwerking. De beste kans was vlak voor tijd voor Tom Vasse, die alleen voor de keeper verscheen. Zijn schot eindigde, na goed keeperswerk van doelman Renee Agterhuis in het zijnet. Eindstand 1-1.

Zaterdag speelt Nieuwleusen om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen SC Rouveen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.