speeltuin imminkhoeve op ludieke wijze geopend

Niemand minder dan Wim Dankelman, aanjager en voorzitter van de Damitobeurs, verkende het parcours per rolstoel, geholpen door Erik Meiberg van Imminkhoeve. Daarmee was de opening een feit. De speeltuin, ontworpen en gerealiseerd door IJreka (onderdeel van Foreco) uit Dalfsen en goedgekeurd door de Speeltuinbende, kon worden aangelegd dankzij de opbrengst van de in maart van dit jaar gehouden Damitobeurs in de Trefkoele+ in Dalfsen.

De speeltuin in Lemele is bijzonder omdat er voor kinderen met een ziekte of handicap maar weinig toegankelijke en veilige speelmogelijkheden zijn. Ons land telt slechts een handjevol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.