sercodak dalfsen koploper na simpele winst op borhave

Dalfsen nam vanaf het eerste fluitsignaal het heft in handen. De nog ongeslagen formatie van Peter Portengen speelde zich via 6-3, 10-6 en 14-7 naar een prima 17-8 ruststand. Voor Borhave was het toen al duidelijk dat er weinig te halen was.

Na de pauze ging Dalfsen verder waar het mee begonnen was. Na een 20-10 en 30-17 voorsprong stond na het eindsignaal een afgetekende 36-18 op het scorebord.

Door de winstpartij blijft Dalfsen nog zonder puntverlies na vier speelrondes in de Eredivisie. De enige andere ploeg die dergelijke cijfers kan overleggen is VOC uit Amsterdam. Dalfsen gaat nu echter op doelsaldo aan kop met +45 tegenover +43 bij de Amsterdammers. Volgende week staan beide teams tegenover elkaar in een direct confrontatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.