Home / Ankum / roefeldag 2016 de leukste ondek middag komt er weer aan

roefeldag 2016 de leukste ondek middag komt er weer aan

Op een hele middag roefelen (= snuffelen) gaan ze bijvoorbeeld meehelpen in de keuken van een restaurant, leren over het onderhoud van een antieke auto, kijken in het gemeentehuis, op de boerderij òf aan het werk bij de schilder, de fysiotherapeut of de dierenarts. Deze boeiende middag is leuk èn leerzaam, en kan mogelijk een bijdrage leveren aan de toekomstige beroepskeuze.

Het Roefel comité heeft dit jaar, naast de reguliere voorbereidingen, hard gewerkt aan een eigen website; www.roefeldagdalfsen.nl en een Facebookpagina www.facebook.com/roefeldagdalfsen.nl. Opgave voor Roefeldag gaat dit jaar voor het eerst via de website! Foto’s en nieuwtjes zullen via de Facebookpagina worden gedeeld.

Op alle basisscholen zijn de kinderen via een PowerPoint presentatie geïnformeerd. De eerste inschrijvingen hebben ze ook al ontvangen.

Begeleiders zijn onmisbaar voor deze middag; zonder hen geen Roefeldag! Er is een grote groep nodig, dus ouders, opa’s, oma’s, buren of belangstellenden geef je snel op. Ook als volwassene kijk je mee achter de schermen en leer je nieuwe dingen.

Roefeldag is op woensdagmiddag 5 oktober a.s. van 13.00 – circa 16.30. Zowel kinderen als begeleiders kunnen zich opgeven via de website www.roefeldagdalfsen.nl. 

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.