rick romantiek om te janken

Als je het zo leest op de website van Lumido, klinkt het best aantrekkelijk toch? Zeker als er ook nog gesproken wordt over een ‘spectaculaire lichtshow’ en ‘een romantische gondeltocht over de vijver’. En dat voor maar negen euro per persoon. Mijn vriendin en ik wisten het zeker: daar moeten we heen!

Nu heb ik in mijn leven natuurlijk al de nodige tegenvallende uitjes meegemaakt. Dierentuinen waar alle dieren liggen te slapen, personeelsuitjes waar ik mijn enkelbanden afscheur en zwembaden waar het tokkiegehalte alle plezier overstijgt. Maar Lumido is met stip op nummer één binnengekomen.

Je kunt niet zomaar zes gekleurde lampen tegen een boom aan laten schijnen en dan negen euro toegang vragen. En je kunt mensen ook niet vijf kwartier in de rij laten wachten om ze vervolgens met drie onbekenden samen in een gammel bootje te stoppen. Dat heeft niets met romantiek te maken.

Ik vergeet bijna de lichtshow. Je kunt niet zomaar een cd met irritante vioolmuziek opzetten, drie laserstralen laten dansen en verwachten dat mensen een half uur ademloos blijven kijken. Dat kan gewoon niet. Uit pure ellende hebben we maar de slappe lach gekregen en zijn we een drankje gaan doen in de stad. Werd het toch nog een leuke avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.