rene hake bij sponsoravond dalfser voetbalclubs

SV Dalfsen, ASC’62 en SV Nieuwleusen zijn de vele sponsoren zeer erkentelijk voor de trouwe steun. Als blijk van waardering organiseren de drie verenigingen een gezamenlijke avond. Alle sponsoren hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen en zijn van harte welkom om een partner, collega of introducee mee te nemen. Zij hebben bovendien de gelegenheid om Hake en Eijkelkamp vragen te stellen over de actualiteiten binnen de voetbalwereld, waar het duo genoeg over te vertellen heeft.

Zo maakte René Hake de turbulente periode van FC Twente van zeer dichtbij mee. In 2015 begon hij als assistent-trainer bij de club, die op dat moment al in financieel zwaar weer zat. Na het ontslag van hoofdcoach Alfred Schreuder nam Hake het stokje over. De club balanceerde op de rand van de afgrond, werd door de rechter naar de Jupiler League verwezen, maar wist wonderwel toch te overleven op het hoogste niveau.

Eijkelkamp
Dalfsenaar René Eijkelkamp brak op het hoogste niveau door bij Go Ahead Eagles. Vervolgens maakte hij goals voor FC Groningen, KV Mechelen, Club Brugge, PSV en Schalke 04. Ook speelde de spits zes keer voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve carrière ging hij verder als assistent-trainer, een rol waarin hij bij PSV, FC Twente en Vitesse samenwerkte met Fred Rutten. Ook was Eijkelkamp als spitsentrainer met Oranje actief op het EK van 2012.

SV Dalfsen, ASC’62 en SV Nieuwleusen hopen alle sponsoren en hun partner, collega of introducee te begroeten op donderdag 6 oktober. Voor de sponsoren vanuit Nieuwleusen rijdt er een bus. Opgeven voor de sponsoravond kan via sponsoring@svdalfsen.nl, sponsorcommissie@asc62.nl of sponsoring@svnieuwleusen.nl. Mocht je gebruik willen maken van de bus, geef dit dan aan bij de opgave.

Programma
20.00 uur Ontvangst
20.15 uur Welkomstwoord
20.30 uur Gastsprekers
21.00 uur Koffiepauze
21.15 uur Gastsprekers + gelegenheid om vragen te stellen
21.45 uur Netwerkborrel
23.30 uur Afsluiting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.