Home / archiefcentraal / poll commentaar op de scheidsrechter direct geel

poll commentaar op de scheidsrechter direct geel

Na afloop constateerde Nijhuis dat het hebben van commentaar tegen scheidsrechters weer terug is, nadat het lange tijd minder was geworden. Ook in het amateurvoetbal, zelfs in de laagste competities waar niets op het spel staat, zie je dat veel. Wij zijn benieuwd wat jullie hier van vinden. Mag een voetballer, op welk niveau dan ook, commentaar hebben op het fluiten van een scheidsrechter? Of moet een scheidsrechter weten dat er commentaar kan komen op een beslissing en moeten ze het dus maar gewoon slikken?

De stelling van deze week luidt: ‘Commentaar op de scheidsrechter, direct geel!’. Laat jouw mening horen op deze site.

[poll id=137]

Pesterijen op school
Vorige week vroegen wij de bezoekers van de website of scholen alerter moeten zijn op pesterijen. Een ruime meerderheid van 67 procent gaf aan het daarmee eens te zijn. De overige 33 procent vindt dat niet nodig.

Poll: Scholen moeten alerter zijn op pesterijen!
Eens: 67%
Oneens: 33%

 

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.