Home / archiefcentraal / pkn kerken ommen vieren start kerkelijk seizoen

pkn kerken ommen vieren start kerkelijk seizoen

De vier diensten beginnen om 10.00 uur en na de dienst wordt er gezamenlijk koffie gedronken in het Hervormd Centrum in Ommen en tegelijkertijd in het Buurthuis in Vinkenbuurt. Voor bij de koffie nemen bezoekers zelf iets mee (koek, cake) dat gedeeld kan worden met andere koffiedrinkers. Op deze manier wordt er praktische invulling gegeven aan het (landelijke) thema : “Deel je leven”. Ook zonder iets mee te nemen is iedereen uiteraard van harte welkom,

Dit thema gaat ’s middags mee naar Witharen, waar iedereen een lunch krijgt aangeboden rond 12:45 uur. Daarna gaat men aan de slag op het schoolplein, in het bos, voor jong en oud met allerlei leuke activiteiten. Er valt van alles te delen: geloof, talenten, tijd, liefde, noem maar op.
En er valt van alles te doen; spelen, springkussen, kleuren, geschminkt worden, wandelen in het bos, speeddaten, de infomarkt bezoeken.

De afsluitende Vesper zal aansluitend aan het middagprogramma in Witharen plaatsvinden op het schoolplein om ongeveer 15:30 uur. Bij regenachtig weer zal er uitgeweken worden naar het gebouw Irene, schuin tegenover het schoolplein aan de Balkerweg in Witharen. Heeft iemand geen vervoer dan kan er iets geregeld worden: bel dan even met Aly (Vinkenbuurt / Witharen) 06-44954880 of Herman (Ommen): 0529 453149.

De commissie voorbereiding Startzondag 2016 hoopt dat veel verschillende gemeenteleden samen gaan koffiedrinken of lunchen, meedoen aan alleen het middagprogramma of naar de Vesper komen. Je mag aan alles meedoen, maar je kan ook aan een gedeelte van de startzondag mee doen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.