pitch en putt lemele noel en ton in topvorm twee en een onder par

Henri Duerink en Jan van der Vinne scoorde elks één boven par dus 55 slagen deze ronde. Tonnie Reimink en Wim van der Linde hadden deze week 58 slagen nodig voor de achttien holes. Jan Hekman ( O) en Hans Strijkveen waren 59 slagen nodig voor deze ronde. Jan Nekkers en Gerard Schoot kwamen in 60 slagen rond, en zo waren de competitie punten weer verdeeld voor deze ronde.

In totaal worden er achtentwintig wedstrijden gespeeld, waarvan de beste twintig uitslagen meetellen, er zijn nu vierentwintig wedstrijden gespeeld. De tussen stand in het strokeplay klassement is nu dat Hans Strijkveen op kop gaat met 170 punten, gevolgd door Jan van der Vinne met 162 en Henri Duerink heeft 154 punten en staat derde. Noël Shannon met 143 en Jan Hekman ( Ommen) met 141 punten zijn de achtervolgers.

Al deze spelers hebben 20 of meer wedstrijden gespeeld, wat inhoud dat als er de komende wedstijden punten die bijgeteld worden hoger moeten zijn dan de laagste welke dit jaar is behaald. Hans krijgt pas punten er bij als hij hoger scoort dan zes punten. Jan van der Vinne hoger dan 5 punten, Henri en Noël moeten hoger scoren dan 4 punten, Jan Hekman heeft nog een ronde staan met nul punten. Van de gespeelde wedstrijden hebben Hans Strijkveen en Jan van der Vinne elks 7 wedstrijden winnend afgesloten. Henri Duerink en Noël hebben vier wedstrijden gewonnen en Jan Hekman tweemaal tot op heden.

In het stableford klassement was Wim Grondman de winnaar met 41 stableford, Ton Sie sloeg 40 stableford punten bij elkaar deze ronde. Vijf spelers scoorden 38 stableford en dat waren Noël Shannon, Wim van der Linde, Gerard Schoot, Maurice Wesdorp en Hans Timmerman. Tonnie Reimink met 36 stableford en Henri en Bert Duerink met 35 stableford kregen punten voor het klassement bijgeschreven. Het tussenklassement stableford op dit moment is Jan Hekman gaat aan de leiding met 124 punten gevolgd door Freddie Dijk met 104 en Hans Strijkveen met 100 punten. Jan van der Vinne 86, Gerrit Koggel 84 en met 83 punten voor Henri Duerink zijn de achtervolgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.