pec zwolle wint oefenwedstrijd van fc volendam

De wedstrijd begon enerverend. Beide ploegen schoten een bal snoeihard op de lat. Anass Achahbar opende de score na ruim een kwartier; de aanvaller volleerde raak na een afgemeten voorzet van gelegenheidslinksback Bram van Polen. Achahbar liet echter ook een opgelegde kans liggen, door in een één-tegen-één met Volendam-goalie Hobie Verhulst tegen de doelman aan te schieten.

Na rust was het Volendam dat de meeste aanspraak maakte op een doelpunt. Scoren deden zij echter niet. De nieuwe Deense spits Nicolai Brock-Madsen maakte zijn debuut voor PEC Zwolle. Hij kreeg één schietkans, maar vond de Volendamse doelman op zijn weg. Beloften-speler Jochem van Putten scoorde vlak voor tijd de 2-0, nadat hij eerder met een goede kopbal al dicht bij een treffer was.

Vanwege de interlands wordt er komend weekend ook niet gespeeld in de eredivisie. PEC Zwolle hervat volgende week de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.