Home / archiefcentraal / pec zwolle door late penalty nog altijd zonder overwinning

pec zwolle door late penalty nog altijd zonder overwinning

PEC ging het duel goed van start. De ploeg hunkerde na verliespartijen tegen Heerenveen, PSV en Sparta en een gelijkspel tegen NEC naar de eerste driepunter van het seizoen. Een eerste stap in die richting werd gezet toen Ehizibue de score opende in de 12e minuut. De assist kwam op naam van Thomas.

FC Utrecht kon na een half uurtje voetballen weer op gelijke hoogte komen, maar een poging van Zivkovic ging over. Aan de andere kant kon Brock-Madsen doelman Ruiter niet verschalken, waardoor de marge slechts één bleef.

Ook na rust was de spits van Zwolle, die gehuurd wordt van Birmingham City, twee keer dichtbij een doelpunt. Succes had hij echter niet, waardoor het nog altijd spannend bleef.

Die spanning bleek niet voor niets. In de laatste minuut van de blessuretijd ging Verdonk Troupée namelijk in de fout waarna de leidsman de bal op de stip legde. Met Haller achter de bal was het voor de bezoekers een eitje om toch nog een punt uit het vuur te slepen.

Volgende week zondag mag PEC opnieuw aan de bak om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Dan is AZ de tegenstander in Zwolle.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.