Home / archiefcentraal / ozc viert opening van het nieuwe seizoen

ozc viert opening van het nieuwe seizoen

Op 9 september zal er een speciale gast naar Ommen komen, namelijk straatvoetballer Soufiane Touzani! Een mooie gelegenheid voor alle jeugdspelers van OZC om zich te meten met een wereldberoemde ster. Dit evenement zal plaats vinden op het grasveld naast de vechtbrug, aan de kant van de Wulp. Terrein open vanaf 18.00 uur, de toegang is gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Op 10 september speelt OZC 1 haar eerste thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede. Ook op deze dag staat er van alles te gebeuren:

Van 11.00 – 12.00 uur is er voor de mini’s, F, E en D-jeugd een spellencircuit welke begeleid wordt door de selectiespelers van OZC 1. Tevens hebben de jeugdleden de kans om alle handtekeningen van hun helden te bemachtigen. Aansluitend zullen de jeugdspelers aanschuiven voor een gezamenlijke lunch met de selectie.

In de rust van de wedstrijd OZC 1 – Sparta Enschede 1 (aftrap 14.30 uur) krijgen de jeugdspelers een ijsco aangeboden door ijssalon Ekkelenkamp. Tenslotte wordt er na de afloop van de wedstrijd een verloting voor dezelfde jeugd gehouden

De sponsoren binnen de ondernemersclub van OZC, hebben een eigen programma. Onder andere een lunch, wedstrijdbespreking door de hoofdtrainer van OZC 1 Arjan Veurink, bezoek wedstrijd OZC 1 – Sparta Enschede 1 en na afloop een borrel en een persconferentie met de trainers Arjan Veurink (OZC) en Peter Schulte (Sparta Enschede). Deze persconferentie is live te volgen via Vechtdal FM.

Voor alle belangstellenden is er nadien de mogelijkheid om onder de klanken van DJ Martijn Uitslag na te praten. Zoals gebruikelijk bij een thuiswedstrijd van OZC 1 verzorgt de Supportersvereniging het rad van fortuin.

De voetbalvereniging OZC, Ondernemersclub OZC en de Supportersvereniging OZC slaan dus de handen ineen om het seizoen goed en spectaculair te beginnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.