Home / archiefcentraal / ozc kansloos onderuit tegen

ozc kansloos onderuit tegen

Op eigen terrein was de thuisploeg van trainer Steven Verheijen heer en meester. Goed, bij rust 1-0 (goal Ruger Ebbers), och, wie weet gaat het na de thee beter. Helaas. Meron Zahaye, de aankoop die overkwam van Zelos, was trefzeker vanaf de strafschopstip en even later ook verantwoordelijk voor de 3-0. “Een terechte nederlaag”, vond elftalleider Adriaan van de Meeberg.

“Zeker in de eerste helft hadden we weinig te vertellen. Na rust gaat het wat beter, maar na een lichte overtreding gaat de bal op de stip en wordt het 2-0. Een kwartier voor tijd valt ook nog de derde tegentreffer en dan weet je zeker dat het over en uit is.” Valse start derhalve voor de mannen van oefenmeester Arjan Veurink.

Tekst en foto van Willem Lampe

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.