Home / archiefcentraal / open huis woonwinkelcomplex hof van dedem

open huis woonwinkelcomplex hof van dedem

Als onderdeel van het Masterplan Centrum Dedemsvaart is aan de westkant van de Markt woonwinkelcomplex Hof van Dedem gebouwd. Een fraai appartementencomplex met de uitstraling van individuele herenhuizen, die prima passen in het vernieuwde dorpshart van Dedemsvaart.

Op de eerste en tweede verdieping zijn 19 luxe appartementen gebouwd die liggen aan een groene binnentuin op het dak van de winkels. De komst van Hof van Dedem levert een belangrijke bijdrage aan een compleet, compact, comfortabel en duurzaam centrum. Hof van Dedem is gebouwd door Janssen de Jong Groep in opdracht van Leyten Vastgoed.

Open huis ter gelegenheid van officiële opening
Hof van Dedem wordt op vrijdag 23 september 2016 officieel geopend. Ter gelegenheid van de officiële opening zijn belangstellenden welkom om op vrijdag 23 september tussen 17.30 en 20.00 uur enkele appartementen in Hof van Dedem te bekijken, onder het genot van een drankje. De appartementen zijn bereikbaar via de ingang aan de Mr. Zach. Tijllaan.

In Hof van Dedem zijn nog enkele appartementen te koop. Vrieling Makelaardij en Peter Deen Makelaardij zijn tijdens het open huis aanwezig voor meer informatie over deze appartementen.

Openingsactie
Op de begane grond van Hof van Dedem hebben supermarkt Jumbo, Hema en Kruidvat een nieuwe winkel geopend. Ter gelegenheid van de opening van Hof van Dedem geeft Hema in Dedemsvaart op vrijdag 23 september op 1 artikel naar keuze 25% korting (vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Masterplan Centrum Dedemsvaart
In het centrum van Dedemsvaart is met de uitvoering van het Masterplan Centrum Dedemsvaart gewerkt aan een compleet, compact, comfortabel en duurzaam centrumgebied dat goed bereikbaar is en met voldoende parkeerplaatsen. De Markt is onderdeel kernwinkelgebied van het dorp en heeft het afgelopen jaar een facelift gekregen met een nieuwe inrichting van de openbare ruimte, en de bouw van een Markthal en woonwinkelcomplex Hof van Dedem.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.