open dag bij tandartspraktijk het hoge doel

Ook wordt deze dag het vernieuwde laboratorium feestelijk geopend. Tijdens de open dag wordt een presentatie gehouden over implantaten, je krijgt persoonlijk advies en je kunt een kijkje komen nemen in het pand. Met de verbouwing van het laboratorium is alles voor de patiënt beschikbaar onder een dak: van tandarts- en implantaatbehandeling, maar ook de kleurbepaling voor de prothese zodat het gemak biedt voor de patiënt.

Mensen die al jaren last hebben van een slecht passend kunstgebit ondergaan vaak veel pijn. Velen kunnen niet zonder pijn eten en voelen zich erg onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit, zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt, is een duurzame oplossing.

“Implantaten zijn een hele goede oplossing”, stelt tandarts-implantoog dr. Peter Tölle. Bij het dragen van een kunstgebit slinkt de kaak. Dat geeft speling aan het gebit. Met een klikgebit kan dat worden voorkomen. “Mensen denken vaak dat het om een grote operatie gaat, dat het te duur is en dat het niet wordt vergoed. Een misverstand dat we uit de weg willen ruimen”, aldus Tölle.

Tijdens de open dag is zowel de tandtechnicus als de implantoloog aanwezig om jouw vragen te beantwoorden, zoals: Wat is een implantaat? Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Wordt een implantaat vergoed?

Je vindt de praktijk aan de Hoge Doelen 1 in Hardenberg. Voor meer informatie kun je bellen naar (0523) 26 83 61.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.