Home / archiefcentraal / offday voor marienberg in wedstrijd tegen oranje nassau

offday voor marienberg in wedstrijd tegen oranje nassau

Het was eerder dat de roodzwarten, vooral bij de eerste twee goals van ON, speelde voor Sinterklaas, maar toch! Waar leg je dan achteraf de zwarte pief neer? Het was een collectief falen, want na een half uurtje voetballen in Almelo was het spel van beide kanten niet bijzonder hoogstaand. De gemiddelde Mariënberg supporter was niet in zijn sas, maar maakte zich ook nog niet meteen druk.

Van deze ploeg hoefden wij echt niet te verliezen, was de overheersende gedachte. Wij zaten zelfs al te denken aan een smerige beetje onverdiende overwinning door een geniepige uitval via Hofsink of Plaggenmarsch. Niets was minder waar. Helaas. Want Mariënberg verloor niet alleen van ON maar van zichzelf. Kinderlijk eenvoudig werden de doelpunten weggegeven. Vlak voor rust leidde een foutieve terugspeelbal de malaise in. Kolderiek, maar absoluut geen reden tot lachen.

Nordin Azhimi kreeg de bal bijna in de schoot geworpen en tikte simpel de 1-0 in. De vijftien minuten bezinning in de vorm van de gebruikelijke onderbreking tussen twee helften bood voor de Westerparkbewoners weinig tot geen soelaas.

De tweede helft was amper begonnen of de defensie van de roodzwarten was weer aan het klungelen. Wederom Nordin Azhimi kreeg vrije doorgang om de bal achter Regeling te prikken, 2-0. Werd het toch nog een moeilijke middag.

Mariënberg had het niet en kreeg het tevens nooit te pakken in het mooie Almelo op het hoofdveld van Oranje Nassau. Het trok wel ten strijde maar zonder een doel voor ogen. Het leek of iedereen maar wat deed. Een complete offday dus, laten wij het daar maar ophouden. De 3-0 van ON was alleen voer voor de statistieken en legde wat meer zout op de open wond.

Uithuilen, kop omhoog en volgende week gewoon weer de pannen van het dak spelen.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.