night of the plons dit jaar bij het waterfront

Het idee kwam van Burgemeester Han Nooten zelf, om een ponton in de Vecht te leggen en dan naar de nieuwe groene tribune van het Waterfront te gaan spelen. De organisatie is nog drukdoende om het helemaal voor elkaar te krijgen, maar het ziet er naar uit dat alles op tijd klaar is. Het publiek kan op de groene tribune plaatsnemen en hebben zo goed zicht op de muzikanten op het ponton.

Het evenement heet nu Eshuis Night of the Plons, omdat de firma Eshuis zich voor een jaar verbonden heeft als hoofdsponsor. Omdat het een gratis evenement is, zijn de organisatoren er maar wat blij mee. De financiering bestaat uit sponsoring, subsidies en de verloting.

De Plons zal ook dit keer weer worden veroorzaakt door vrolijk gekleurde rode badeendjes. Het Roode Hert heeft namelijk de hoofdprijs gesponsord, een waardebon van € 100,-. Verder zijn er nog diverse leuke prijzen allemaal gesponsord door ondernemers uit Dalfsen. Er worden in totaal slechts 500 loten verkocht.

Heel belangrijk voor bezoekers is om zoveel mogelijk op de fiets te komen, neem eventueel een kussentje of stoeltje om op te zitten mee en vergeet ook het dekentje of warme kleren niet, omdat het ’s avonds best koud kan zijn. Eshuis Night of the Plons begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Wil je loten bestellen of meer informatie, kijk op www.excelsiordalfsen.nl/nightoftheplons.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.