nationaal integratiediner in trefkoele

Tijdens het Nationaal Integratiediner komen mensen bij elkaar om elkaar beter te leren kennen. Eten verbindt, in alle culturen speelt eten een belangrijke rol. Eten brengt mensen bij elkaar die je normaal niet spreekt en het brengt onderwerpen op tafel waar gewoonlijk niet over gesproken wordt. Op 13 oktober zullen landelijk duizenden mensen deelnemen aan het zesde Nationaal Integratiediner.

Trefkoele+ vindt het erg leuk als ook jij mee wilt doen! Enkele vrijwilligers zorgen voor heerlijke wereldgerechten met een verhaal. Mensen die ook willen mee helpen met koken kunnen dat aangeven via emily.poppe@trefkoeleplus.nl. Om het feest nog feestelijker te maken vinden ze het ook erg leuk als je iets wil opvoeren, denk aan zang en dans vanuit jouw cultuur. En mocht je in klederdracht willen komen dan vinden ze dat hartstikke leuk, zo leert iedereen nog meer over jouw cultuur.

Mee eten?
Om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om mee te doen zal het eten door Trefkoele+ worden aangeboden. Drankjes zijn niet inbegrepen, maar er zullen wel karaffen water op tafel staan. Opgeven voor het diner kan via horeca@trefkoeleplus.nl (voorkeur) of via 0529 – 43 23 38. Aanvang diner is om 18.00 uur.

Mee koken?
Wanneer je het kookteam komt versterken en een heerlijk werelds gerecht wil maken, heeft Trefkoele+ uiterlijk 10 oktober een overzicht nodig van de ingrediënten (per 4 personen), in verband met de benodigde inkopen. Graag onder vermelding van of het een voor-, hoofd- of nagerecht is. De voorbereidingen voor het integratiediner zullen starten om 15.00 – 15.30 uur. Opgeven via emily.poppe@trefkoeleplus.nl of 0529 – 43 23 38.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.