marienberg treurt lemele juicht om gelijkspel

Mariënberg speelde niet goed genoeg om te winnen en Lemele voetbalde, vooral het laatste gedeelte van het duel, om vooral niet te verliezen. De ploeg van trainer Hans Pullen begon sterk aan de seizoensouverture. Na acht minuten stiftte Rolf de bal fraai over de iets te ver voor zijn goal staande doelman van Lemele heen, 0-1. Een echte pikstart. Het spel kon ook de goedkeuring wegdragen van de aanwezige supporters.

Echter verzuimde Mariënberg om meteen door te drukken. Enkele goede mogelijkheden werden niet omgezet in een doelpunt. De wedstrijd kantelde gaandeweg het eerste bedrijf. Lemele herstelde zich, Mariënberg ging een beetje op de automatische piloot spelen en dacht dat de zege gemakkelijk mee naar het Westerpark zou worden genavigeerd.

Nog voor rust ontsnapte Mariënberg enkele keren ternauwernood aan de gelijkmaker op op dat moment terechte achterstand. Het was enkel en alleen aan keeper Chris Regeling te danken dat de Westerparkbewoners zonder kleerscheuren en tegendoelpunten de rust haalde. Eerst tikte hij de bal knap onder de lat vandaan, niet veel later redde hij miraculeus op een bal die iedereen al als doelpunt had geteld.

In de 53e bleef de bal hangen waar wegwerken een betere optie was geweest, ongelukkig kwam het leder vervolgens tegen de hand van Michael Zweers in de 53e minuut. Strafschop. Via deze buitenkans tikte Ramon Kleinlugtenbeld vanaf de elfmeterstip de 1-1 binnen.

Pullen had zes wisselspelers tot zijn beschikking aangezien het 2e elftal donderdagavond al had gespeeld. Hij bracht pas in de 85e minuut twee verse krachten binnen de lijnen terwijl Tom de Lange al eerder Kevin Bolks had afgelost. Hij had misschien nog wel de grootste kans om de 1-2 binnen te tikken.

“Teveel spelers hadden last van plankenkoorts of hadden de opdracht niet helemaal begrepen. Ondanks het feit dat het vlaggetjesdag in Lemele was, terwijl de nieuwe haring in geen velden of wegen was te bekennen, hield Mariënberg toch een wrange smaak over aan het eerste voetbaluitje in de derde klasse D.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.