man achtervolgt jongedame in ommen politie kan hem niet aanhouden

“Komt onze dochter om 19.00 uur thuis met het verhaal dat ze is achtervolgd door een man op een vouwfiets vanaf de Vechtbrug tot aan huis. Daar stopte hij en werd onze dochter door een ouder echtpaar aangesproken die het niet vertrouwde. De man ging er vervolgens vandoor.”

Ouders gaan op zoek
Nadat de dochter haar verhaal had gedaan gingen haar ouders op zoek naar de man. “Viezerikje had zich blijkbaar verstopt. Na een uur zoeken hebben wij hem op de Vechtbrug aangehouden en een foto van hem gemaakt. Terwijl wij de politie belden ging hij ervandoor.”

Politie spreekt man aan
De politie hield de man aan gaf hem een flinke preek. Omdat de man de jongedame niet heeft aangeraakt, kon hij niet worden vastgezet.

Opluchting over goede afloop
De ouders van de jongedame zijn blij dat het goed is afgelopen. “We moeten er niet aan denken dat het oudere echtpaar er niet was geweest en we willen ze dan ook hartelijk bedanken.”

Signalement
De man reed op een grijze vouwfiets door Ommen en was verder te herkennen aan een blauwe pet, blauwe slippers met witte sokken, grijs shirt met oranje letters ‘BIKER’ en een motor erop, grijze korte joggingbroek, flinke gele hazentanden en is volgens Van Dorsten afkomstig uit Polen.

Neem bij een verdachte situatie van deze man contact op met de politie.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.