lemelerveld wint ook van wijhe 92

Overwetering, dat een beterdoelsaldo heeft. staat op nummer 1. Al heel vroeg in de wedstrijd, 3e minuut, laat Lemelerveld zijn aspiraties zien. Job Heerink zet zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Door goed te combinerenen met snel combinatie voetbal zet Jordy Lugtenberg zelfs de 0-2 op het scorebord. Dit is tevens de ruststand.

Ook na de hervatting geeft Lemelerveld in de verdediging niets weg. Lemelerveld blijft alert over de gehele linie en de tegenstander was niet in staat om echt gevaarlijk te worden op enkele kansjes na. Eindstand 0-2.

Zondag speelt Lemelerveld om 14.00 uur uit tegen Warnveldse Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.