inwoners dalfsen en hoonhorst bekritiseren vluchtelingenopvang

Dat meldt RTV Oost.

Dalfsen wil op elf verschillende locaties in de gemeente zo’n tweehonderd vluchtelingen huisvesten. Eerder stuitte dit al op bezwaren vanuit Nieuwleusen. Gisteravond meldden ook inwoners van de Ruitenborghstraat en de Gerner Es in Dalfsen en de Koele en de Esakkers uit Nieuwleusen zich met hun bezwaren.

De insprekers vroegen vooral aandacht voor de veiligheid in de buurt. Ze willen weten wat de gemeente gaat doen om deze te waarborgen. Ook de communicatie richting de buurt werd bekritiseerd. Inwoners voelen zich niet serieus genomen of geïntimideerd door de gemeente en willen in gesprek over de geschiktheid van de locaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.