Home / archiefcentraal / inwoners dalfsen en hoonhorst bekritiseren vluchtelingenopvang

inwoners dalfsen en hoonhorst bekritiseren vluchtelingenopvang

Dat meldt RTV Oost.

Dalfsen wil op elf verschillende locaties in de gemeente zo’n tweehonderd vluchtelingen huisvesten. Eerder stuitte dit al op bezwaren vanuit Nieuwleusen. Gisteravond meldden ook inwoners van de Ruitenborghstraat en de Gerner Es in Dalfsen en de Koele en de Esakkers uit Nieuwleusen zich met hun bezwaren.

De insprekers vroegen vooral aandacht voor de veiligheid in de buurt. Ze willen weten wat de gemeente gaat doen om deze te waarborgen. Ook de communicatie richting de buurt werd bekritiseerd. Inwoners voelen zich niet serieus genomen of geïntimideerd door de gemeente en willen in gesprek over de geschiktheid van de locaties.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.