hhc sprokkelt weer een punt

HHC kent vooralsnog een moeizame start in de 2e Divisie. Na vijf wedstrijden won de ploeg uit Hardenberg nog geen wedstrijd en stond het tot vandaag gedeeld voorlaatste met drie punten uit vijf wedstrijden. Barendrecht deed het tot vandaag iets beter dan HHC met zes punten uit vijf duels en bevond zich hierdoor op de elfde plek op de ranglijst.

Ondanks het moeizame begin van het competitieseizoen was het begin van de wedstrijd vanmiddag wel voor HHC. De oranjehemden kwamen na iets meer dan tien minuten spelen op voorsprong. Wie anders dan spits Rob van der Leij nam deze openingstreffer voor zijn rekening en bracht HHC op een 0-1 voorsprong. Beide ploegen gingen echter in evenwicht weer de rust in omdat Joey Jongman namens Barendrecht in de 38e minuut de stand op gelijke hoogte bracht.

[tweetwidget type=”single” query=”777125796272074752″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

In de tweede helft kwam Barendrecht vervolgens vroeg na de theepauze op voorsprong. In de 52e minuut scoorde Donny Navajas Sanchez de 2-1 waardoor de eerste zege van het seizoen weer ver weg leek voor HHC. De Hardenbergers moesten eerst op zoek naar de gelijkmaker voor minimaal een punt. Deze kwam er een kwartier voor het einde.

HHC kreeg in de 74e minuut een penalty waardoor Van der Leij vanaf elf meter mocht aanleggen voor zijn tweede van de middag. De spits van HHC faalde niet vanaf de stip en bracht de stand op gelijke hoogte: 2-2. In het resterende kwartier probeerden beide ploegen nog de winst in de wacht te slepen maar geen van beiden lukte het om nog te scoren. De wedstrijd eindigde in 2-2 waardoor HHC wederom verstoken blijft van de o zo gewenste eerste driepunter van het seizoen.

[tweetwidget type=”single” query=”777145812098904064″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Volgende week volgt een zware dobber voor HHC. Dan gaat het op bezoek bij Kozakken Boys, dat vooralsnog met elf punten uit zes wedstrijden bovenin meedraait in de Tweede Divisie.