heino verwacht veel toeschouwers bij derby tegen rohda

“De wedstrijd begint om zaterdagavond om 19.00 uur, maar het is verstandig om bijtijds te komen. Voorafgaand aan de wedstrijd is er in het clubhuis een sponsorevent tot 18.00 uur; daarna is iedereen welkom in het clubhuis. Uiteraard kunnen beide supportersgroepen al eerder terecht op sportpark De Kampen. Vanaf 17.30u is de kassa open en kunnen ook loten worden gekocht voor de verloting, waarbij mooie prijzen te winnen zijn (boeken, slijterij en dinerbonnen)”, laat vv Heino op haar clubsite weten.

“Herkenbare stewards helpen de toeschouwers op weg en zullen letten op de orde. De besturen van vv Heino en Rohda willen maar wat graag benadrukken dat het gaat om een Sallands voetbalfeest. Het afsteken van vuurwerk is verboden (KNVB reglement). Doorgaans komen de vv Heino supporters sowieso al met de fiets of lopend en voor de supporters uit Raalte zijn er ook leuke alternatieven, zoals de supporterstrein. Gebruikers van een auto zullen wellicht moeten zoeken naar een parkeerplaats in het dorp: de parkeerplaats bij het sportpark zal snel vol zijn.”

Lemelerveld – Heeten
De wedstrijd tussen Heino en Rohda is niet de enige derby komend weekend. Lemelerveld hoopt, met een grote knipoog, dat alle supporters van zaterdagavond zondag naar de derby Lemelerveld – Heeten komen. De club benadrukt op haar clubsite dat het afsteken van vuurwerk verboden verboden is. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.