gezocht bestuursleden voor kulturhusconcept nieuwleusen

Naast de gebruikelijke bestuurlijke competenties van alle bestuursleden worden in het bestuur een aantal portefeuilles behartigd: welzijn en zorg, onderwijs en kinderopvang, kunst, cultuur en evenementen, sport en horeca en ondernemers.

In het nieuw te vormen bestuur worden de volgende rollen onderscheiden: voorzitter, secretaris, penningsmeester en twee algemene leden. Waarbij Hans Groenhuis door het college reeds benoemd is als beoogd voorzitter.

De volledige functieomschrijvingen staan op www.woccampus.nl/vacatures. Interesse in één van de functies kan kenbaar gemaakt worden, door voor 12 oktober een mail met cv en motivatie te sturen naar info@woccampus.nl.

Kulturhusconcept
Het is de ambitie van de gemeente Dalfsen om in alle kernen van de gemeente kulturhusconcepten te realiseren. Het kulturhusconcept in Nieuwleusen biedt een unieke kans om het oorspronkelijke noord en zuid van de dorpskern te verbinden. Het lonkend perspectief dat de huidige deelnemers van WOC Campus Nieuwleusen voor het dorp voor ogen hebben, is een bruisende kern waarin wordt samengewerkt tussen onderwijs, cultuur, sport en welzijn. Een uitnodigende en veilige plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en zich op alle gebieden kunnen ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.