Home / archiefcentraal / gelukkige zege in slotminuut voor sv dalfsen

gelukkige zege in slotminuut voor sv dalfsen

Na een kwartier spelen schoot Daan van der Vegt de 1-0 binnen door goed aangeven van Sjoerd Klarenbeek. De 2-0 viel kort erna vanaf de elfmeter stip. Klarenbeek stuurde de keeper naar links en de bal rechts in het doel. Vlak voor rust scoorden de bezoekers uit een strafschop tegen. Guus Leerkes schoot goed binnen. Ruststand 2-1.

Ook na de hervatting was Dalfsen de bovenliggende partij. Toch viel halverwege de wedstrijd de gelijkmaker. De bezoekers scoorden knap uit een vrije trap (2-2). Dalfsen bleef de aanval zoeken en geloof in eigen kunnen behouden. Dat werd in de 90e minuut beloond. Eindstand 3-2.

Zondag speelt Dalfsen om 14.00 uur de uitwedstrijd tegen Diepenveen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.