geen kans voor hhc in werkendam

Voor HHC Hardenberg begint de tijd langzamerhand toch wel te dringen wanneer de Hardenbergers nog wat van het seizoen willen gaan maken. Van de zes wedstrijden won het er nog geen één, al liepen de Hardenbergers ook niet tegen grote nederlagen aan. Met vier gelijke spelen tikken de punten echter niet echt aan en dus is HHC inmiddels hoog toe aan de eerste zege van het seizoen.

[tweetwidget type=”single” query=”779669021578956800″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Dit zou vanmiddag moeten gebeuren op bezoek bij Kozakken Boys en leek op voorhand alles behalve een eenvoudige opgave. Kozakken Boys is het seizoen in de 2e Divisie voortvarend gestart met elf punten uit zes duels en bevond zich daarmee op een gedeelde derde plek op de ranglijst. Vanmiddag kwam helaas voor de Hardenbergers dit verschil op de ranglijst ook op het veld tot uiting.

Na iets meer dan een kwartier spelen kwam HHC op achterstand in Werkendam. HHC-verdediger Kevin Görtz stuitte een speler van Kozakken Boys onreglementair in het eigen strafschop gebied, waardoor de thuisploeg een strafschop kreeg. Everton Pires Tavares bleef kalm en benutte het buitenkansje namens de thuisploeg: 1-0.

Vlak voor rust werd de achterstand voor HHC vervolgens nog verdubbeld. In de 41e minuut scoorde Ahmed El Azzouti namens Kozakken Boys de 2-0 en leken de drie punten voor HHC na de eerste helft weer ver weg.

In de rust kwam aanwinst Shkodran Metaj bij HHC in de ploeg in de plaats van Thomas Bakker. Met de oud-prof van onder meer FC Groningen en FC Emmen in de gelederen leken de Hardenbergers even een boost te krijgen. Na 54 minuten spelen was daar namelijk de aansluitingstreffer voor HHC toen Sargon Gouriye wist te scoren: 2-1.

[tweetwidget type=”single” query=”779695314903203840″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Kort hierna werd de marge echter alweer vergroot naar twee toen Quintin Jakoba namens Kozakken Boys de 3-1 binnenkopte in de 58e minuut. HHC kon in het resterende half uur niet voor een tweede keer de aansluitingstreffer op het bord krijgen waardoor HHC zonder echt een kans te maken op een punt tegen een nederlaag aanliep. De 4-1 in de 88e minuut van opnieuw Tavares namens Kozakken Boys was dan ook een doelpunt voor de statistieken.

Doordat Koninklijke HFC vanmiddag voor het eerst dit seizoen wél wist te winnen is HHC na vanmiddag de hekkensluiter in de 2e Divisie. Volgende week staat voor HHC Hardenberg de thuiswedstrijd tegen Lienden op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.