Home / archiefcentraal / geen goede start voor hoonhorst

geen goede start voor hoonhorst

Hoonhorst speelde niet slecht maar was over de gehele wedstrijd gezien toch de mindere van de thuisploeg. Na twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door spits Sian Alhayrak. Kort erna werd de 2-0 binnen getikt door Ruben Schut. Dit was tevens de ruststand.

Na de hervatting probeerde Hoonhorst het wel maar de tegenstander gaf niets weg. De 3-0 kwam wederom van de voet van Alhayrak. De ere treffer voor Hoonhorst werd gescoord vanaf het elf meterpunt. In blessuretijd scoorde Marcel Struik de 4-1 eindstand.

Zondag speelt Hoonhorst om 14.00 uur thuis tegen Haarle.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.