Home / archiefcentraal / feestelijke uitreiking datrion staanders in dalfsen

feestelijke uitreiking datrion staanders in dalfsen

Dit jaar waren er wederom 220 kanjers die alle avonden in touw zijn geweest met deze sportieve activiteiten. Op 8 juni werd gestart met de feestelijke tiende editie van de wandel3daagse, georganiseerd door de stichting wandel3daagse Dalfsen. Een extra onderdeel, de kabouterroute, bracht een recordaantal van 1.310 deelnemers op de been. Onder stralende omstandigheden werd er drie dagen fanatiek gelopen en gereden.

De fiets3daagse had helaas minder geluk en er moest menig regenbui worden doorstaan. Toch deed dat niets af aan de inzet van de vele deelnemers en enthousiaste vrijwilligers.

De zwem4daagse sloot het geheel voor de vakantie af. Met veel randactiviteiten gebeurde er die dagen veel in en rond het zwembad.

Op vrijdag 16 september is dan de feestelijke afsluiting met de uitreiking van de Datrion-staanders en de Datrion-diploma’s. Dit zal zijn om 19.00 uur in het gemeentehuis van Dalfsen. De uitreiking zal in verband met vakantie van de burgemeester plaatsvinden door de drie wethouders van Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.