dommerdieck komt tekort tegen ongeslagen koploper

Noveas was – en is – de trotse, nog ongeslagen koploper, maar traditiegetrouw houden Noveas en d’Ommerdieck elkaar in de onderlinge confrontaties in evenwicht. Dit gold ook zeker voor de eerste helft van dit duel.

Noveas schoot uit de startblokken door in de eerste aanval te scoren, maar daarna waren de kansen voor d’Ommerdieck. Het duurde echter lang voordat er een kans werd benut en dit werd een beetje het verhaal van de wedstrijd.

Via twee doelpunten van Martin Alteveer, een strafworp van Roel Kikkert en een omdraaibal van Miranda Huzen werd de 4-4 ruststand bereikt. Aan het einde van de eerste helft viel Martin Alteveer uit met een voetblessure en hij werd vervangen door Jasper Batterink.

Verschil groter
Na rust werd het verschil groter, doordat Noveas zijn kansen ging benutten en via 5-5 werd het, 10 minuten voor tijd, 5-11 en was de wedstrijd gespeeld. d’Ommerdieck scoorde nog twee keer, maar dit was alleen voor de statistieken. Eindstand: 7-12.

Doelpunten d’Ommerdieck: Martin Alteveer 2x, Stefan van Veldhuizen 2x, Roel Kikkert, Miranda Huzen en Kelly Hesselink.

De volgende wedstrijd is zaterdag 1 oktober 2016 om 15:30 uur tegen Wolderwijd 1, sportpark Het Klaverblad Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.