Home / archiefcentraal / de herfstfair van het vechtdal

de herfstfair van het vechtdal

Zaterdagmiddag 1 oktober a.s. is er sfeervolle herfstfair in Auberge ’t Asje in Dalfsen voor het hele gezin. Veelal Dalfser ondernemers presenteren zich op het gebied van wonen, interieur, mode, lifestyle, wellness en kids. En uiteraard ontbreekt wat lekkers ook niet!

Op zoek naar een nieuwe outfit voor je kinderen? Een mooie kaart om te versturen? Een nieuwe shawl voor bij je winterjas? Of je huis in winterse sferen brengen? Kom gezellig een kijkje nemen. De kinderen kunnen lekker knutselen. De toegang is gratis. Van harte welkom! 

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.