dame van dalfsen op een na mooiste bieretiket

“Tijdens de voorronde begin dit jaar hoorden we dat we bij de laatste tien zaten”, vertelt Stefan Maats. “De jury oordeelde in de finale dat het een ‘intrigerende Middeleeuwse uitstraling’ heeft, en dat de nodige logo’s van 18+ EBC en EBU, producent, verkoper en opdrachtgever staan vermeld op het etikel.”

Alle credits gaan volgens Maats natuurlijk naar kunstenares Heleen Goutbeek en ontwerpster Annemarie van der Kolk. “Zij hebben fantastisch werk geleverd door de Dame met bijbehorende vondsten in Oosterdalfsen smaakvol te verwerken in het etiket.”

Helaas is het bier op dit moment uitverkocht. “In principe was het een éénmalig brouwsel, maar door de vele positieve reacties gaan we het naar verwachting begin 2017 opnieuw uitbrengen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.