dalfsen wint goud in europese groencompetitie

“Wij zijn ontzettend blij en trots”, laat wethouder Maurits von Martels weten vanuit Tsjechië tegenover RTV Oost. “Heel Dalfsen stond achter onze deelname en de bewoners hebben ervoor gezorgd dat onze gemeente zich zo kon presenteren.” Dalfsen won in de categorie Kleine Steden. Dalfsen hoopt dat door de uitverkiezing meer toeristen naar het Vechtdal komen.

Overigens is het niet zo dat er maar één stad of dorp met een gouden, zilveren of bronzen certificaat naar huis gaat. Op basis van het puntenaantal wordt een gouden, een zilveren of een bronzen certificaat toegekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.