Home / archiefcentraal / dalfsen viert de sport tijdens nationale sportweek

Sportverenigingen, fysio’s, welzijnsorganisaties, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen vieren in het hele land de start van het nieuwe sportseizoen en organiseren allerlei (sportieve) activiteiten. Zo ook in de gemeente Dalfsen met als thema: ‘Dalfsen viert de sport!’.

dalfsen viert de sport tijdens nationale sportweek

“De zomer had en heeft op het gebied van sport ontzettend veel te bieden. Van het EK Voetbal in Frankrijk tot de tot de Olympische Spelen in Rio. Bij de start van het nieuwe sportseizoen is het tijd om weer zelf in actie te komen”, aldus wethouder Maurits von Martels.

Activiteiten voor jong en oud(er)
Tijdens de Nationale Sportweek worden in de gemeente meerdere activiteiten georganiseerd door verschillende aanbieders. Voor zowel jong als oud is er een ruim aanbod. Zo kan er tijdens de Kick-off op 17 september deelgenomen worden aan een fitheidscheck bij en door een fysiopraktijk.

De opening wordt verricht door wethouder von Martels.

Verder kan deelgenomen worden aan verschillende sporttoernooien voor basisschooljeugd, opa/oma en kleinkind gym, de sportiefste fotowedstrijd, Fit & vitaal 50+, aangepast sporten voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, basketbal voor volwassenen en sportclinics voor jongeren.

Organisaties in de gemeente zijn erg enthousiast, daarom breidt dit aanbod zich nog steeds uit.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.