dadema brengt bezoek aan 60 jarig bruidspaar koedijk de ruiter in heino

Mevrouw Koedijk is geboren in Ankum (gemeente Dalfsen) en heeft na de lagere school in verschillende huishoudingen en in hotels gewerkt.

De heer Koedijk is geboren in Oudleusen (gemeente Dalfsen) en heeft na de lagere school de ambachtsschool bezocht om voor automonteur te leren. Nadat hij een aantal jaren gewerkt had, kon hij in Emmeloord bij een garage aan het werk waarbij ook een woning aanwezig was, zodat ze konden trouwen.

Na zijn pensionering gingen ze weer in Dalfsen wonen, waarbij ze veel op weg waren met onder andere het bezoeken van tuincentrums en woning boulevards werden bezocht. Het echtpaar woont nu in het Wooldhuis in Heino. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.